Version 20210427

I denna artikel finner ni information om nyheter och programändringar i Timeplans version som släpps 2021-04-27

Nyheter

Tillgängliga avvikelsekoder

Ny möjlighet att stämpla med avvikelsekoder på normalpasset som efterföljs/föregås av beredskap/jour-pass

Detta val ska vara tillgängligt före/efter beredskapspasset, exempel: Normarbetstidspass 08-17, beredskapspass 17-00, utstämpling sker 17:15, och valen beredskap, övertid och enligt schema dyker upp.

Ny förbättrad dagsöversikt

Undrar du vilken version av Timeplan ni har?

För att veta vilken version som ditt företags Timeplan har, klickar du längst ner till vänster vid logga ut och ser Versionen. till exempel: Version 2019-09-30_20190930.1