Version 20211018

I nedan artikel finner ni information om nyheter och programändringar i senaste versionen av Timeplan som släpptes 2021-10-18

Nyheter

Timeplan har nu stöd för lönekoppling till lönesystemet Aditro.

Anställningsbevis

Anställningsbeviset hamnar nu på ny plats från och med denna version eftersom vi nu erbjuder digital signering av avtalen. Antingen med mobilt bank-id eller via knapp

Anställningsbevis skrivs nu ut direkt från sidan -Anställningsavtal som ni finner under -Personal -Anställningsavtal

Tidigare kunde anställningsbevis ut från sidan -Personal -medarbetare -Rapporter

I det fallet som man har valt att använda sig utav digital signering så finns inte knappen skriv ut utan då gäller nedan förfarande.

Nu lanserar vi Digital signering

• Digital signering kan ske på 2 sätt; antingen med Mobilt BankID  eller via kryssruta som är  "Jag intygar"
  • Önskar ni ha modulen aktiverad är ni varmt välkomna att kontakta supporten för mer information sam pris.
  • Digital signering med BankID kostar 19.90 SEK exkl. moms samt per signering.
  • Funktionen signering av anställningsbevis finner ni via sidan -Personal -medarbetare -Anställningsavtal
  • Innan eventuell signering påbörjas så finner du information på sidan -Anställningsavtal om att avtalet ännu inte skickats för signering
  • När digital signering är påbörjad så kan du enkelt se historiken för detta på sidan -Anställningsavtal enligt nedan.

Digital signering-Oct-18-2021-01-41-19-00-PM

På gång!

Ny integrationspartner

Nu kan vi integrera systemet Cappy med Timeplan. Cappy erbjuder den nya tidens förmån där ni kan ge medarbetare en direkt koppling mellan arbete och lön.

Näst på tur..
Stämpla tid i appen i stället för via URL

Vi fortsätter att utveckla vår medarbetarapp och inom kort kommer ni som önskar även kunna använda den till in- och utstämpling. Istället för att som nu stämpla via en URL kommer ni kunna göra detta direkt i appen. Funktionen kommer att fungera på samma sätt som nuvarande stämplingsfunktion. Mer information kommer när vi närmar oss release.

Appen-Apr-27-2021-09-56-46-71-AM-1

Programrättning

-Planering -Dagsöversikten arbetspass kunde hamna på fel hotell i det fall som databasen innehåller flera kostnadsställen med samma namn på de olika hotellen, till exempel 5 hotell med kostnadsställe Reception. Detta är nu åtgärdat.

Rapporter

Tid- och kontorapporten kom inte ihåg tidigare visad medarbetare under fliken Personal
Detta är nu åtgärdat och i det fall som användaren arbetat under Personal -Medarbetare och sedan går till rapporten så kommer Timeplan ihåg vilken medarbetarbetare ni arbetat med och hen är förvald på Tid- och kontorapporten

Rapporter visades i format pdf trots att format Excel var förvalt av användaren. Detta är nu åtgärdat och rapporter går återigen att ta ut i Excel.

Undrar du vilken version av Timeplan ni har?

För att veta vilken version som ditt företags Timeplan har, klickar du längst ner till vänster vid logga ut och ser Versionen. till exempel: Version 2019-09-30_20190930.1