Version 20211101

I nedan artikel finner ni information om nyheter och programändringar i senaste versionen av Timeplan som släpptes 2021-11-01

Nyheter

På startsidan i översikts widget får användaren information om det eventuellt

finns något avtal som väntar på signering.

Övrigt

Avtal -dagprofiler nu finns nya och mer avancerade helgdagsgrupper och dagar för att kunna förenkla konfiguration på träindustriavtalet.

Programrättning

På anställningsbevis för detaljhandel  syntes rubriken "Löneförmåner och övriga villkor" två gånger i utskriftsläge i vissa fall. Detta är nu åtgärdat.

Undrar du vilken version av Timeplan ni har?

För att veta vilken version som ditt företags Timeplan har, klickar du längst ner till vänster vid logga ut och ser Versionen. till exempel: Version 2019-09-30_20190930.1