Versionshistorik 2023-10-16

Information om ny version 2023-10-16

Nyheter och program förändringar

- Lön - Löneperioder -Informationsmeddelande om vilka fel som behöver hanteras inför lönekörning detta för att kunna ta ut en mer komplett lönefil.

-Personal -Personuppgifter -Hjälp ruta vid raden för personnummer för att användare  enklare ska kunna fylla i korrekta uppgifter på medarbetaren.

- Personal -Anställningsavtal - Tydligare informationstext för att hjälpa användaren med information om vad som behöver göras vid förändring på anställningsavtal på en medarbetare

Programförbättringar

Summering av saldon
Saldon åtgärdslista och startsidan visar samma antal i summeringar, tidigare har det kunna vara differenser med anledning av att sidornas saldon uppdaterats olika ofta. Detta är nu åtgärdat.

Kontakta gärna vår supportavdelning för mer information om gjorda programrättningar och nyheter!