Versionshistorik 2024-01-08

Version 2024-01-08

Nyheter

• Möjlighet att kopiera Dagprofiler på avtal. Detta brukar Timeplan support hjälpa kunder med -Avtal -välja aktuellt avtal -Dagprofil- Kopiera. Den nya dagprofilen kommer nu att skapas upp med likadana regler för övertid, ob, jour, beredskap, kostavdrag, helgdags tillägg utifrån originalet.

Programförbättringar

• Tydligare varningsmeddelanden för att enklare kunna felsöka på sidan -stämplingar och saldon på medarbetaren på en dag.
    • Rapporten "Felrapport" finner ni under -Lön -Löneperiod -välj aktuell löneperiod -klicka på felrapport. I rapporten kommer du nu att få information om alla fel under vald löneperiod.
    • Sorterings ordning på arbetspassen i verktyget Grundschema avancerad. I det fallet som medarbetaren hade flera arbetspass på 1 dag och/eller så kallade delade arbetspass så sorterades passen ej i tidsordning. Detta är nu åtgärdat.
    • Arbetsuppgifter på sidan -Behovsmall sorterades ej i bokstavsordning. Detta är nu åtgärdat.

Kontakta gärna vår supportavdelning för mer information om gjorda programrättningar och nyheter!