Versionshistorik 2024-01-22

Version 2024-01-22

Nyheter:

• Visningsnamn på avvikelsekoder

Avvikelsekoder vid stämpling, ledighetsansökan, avvikelserapportering nu finns möjlighet att ha samma visningsnamn på flera avvikelsekoder i det fall som ni som kund önskar ha samma namn på mer än en kod.

• Symboler byts ut för att tydliggöra förklaring på sidor i Timeplan

Tidigare har det funnits 2 symboler för information frågetecken(?) och informationtecken(i). Framöver kommer ni att se informationtecknet klicka på ikonen för mer information.

Övrigt:

• Sidan stämplingar och saldon -sidan är nu 400 millisekunder snabbare vid laddning av sidan

Programförbättringar:

• Automatiska meddelanden
    Timeplan ignorerade meddelande mall på Automatiska meddelanden om att tidrapport saknas. Detta är nu åtgärdat så att mallen som görs via -Administration -Automatiska meddelande- visas även för medarbetare i appen.
  • Grundschema avancerad -Sorterings ordning på arbetspass i tidsordning saknades. Detta är nu åtgärdat.
  • Grundschema i appen -Medarbetare som klickade på symbolen "visa grundschema" i kalendern i appen kunde inte se sitt grundschema. Detta är nu åtgärdat.