Versionshistorik 2024-02-26

Version 2024-02-26

Nyheter:

• Avvikelsekoder kommer att sorteras i bokstavsordning
    Avvikelsekoder vid stämpling, ledighetsansökan, avvikelserapportering kommer nu att sorteras i bokstavsordning
  • Videoguider för verktyget Veckoöversikten
    Videoguide kommer framöver att dyka upp när en användare går in i veckoöversikten första gången efter att databasen blivit uppdaterad. Efter detta är videoguiden att vara möjlig att se på genom att klicka på videoguiden uppe i högra hörnet i Veckoöversikten.
  • Datum visas nu för när en löneperiod låstes/låstes upp senast

Programförbättringar:

• Åtgärder i åtgärdslistan -Antalet åtgärder i åtgärdslistan visade inte samma antal träffar som siffran vid symbolen för åtgärdslistan. Detta berodde på att en medarbetare var borttagen.
  • Avvikelsekoder och val in/ut hamnar huller om buller vid stämpling i Android telefon i. Detta är nu åtgärdat