Versionshistorik 2024-03-11

Nyheter

Designförändringar i appen - kan arbeta /kan inte arbeta

20 mars -Medarbetaren har i samband med arbetspass markerat "kan arbeta"

21 mars -Medarbetaren har i samband med arbetspass markerat "kan inte arbeta"

23 mars -Medarbetaren har markerat "kan arbeta"

24 mars -Medarbetaren har markerat "kan inte arbeta"

25 mars -Medarbetaren har markerat "kan arbeta med kommentar"

Programförbättringar

• Lång kommentar i arbetspass i dagsöversikten syntes inte när man hovrade över arbetspasset. Detta är nu åtgärdat.

• När en administratör försöker ta bort ett obemannat arbetspass från en behovsmall i veckoöversikten anges nu vilken behovsmall som arbetspasset tillhör
  • Planering - Veckoöversikten en tooltip saknades till höger om medarbetarens namn i det fallet som planerad tid avvek från avtalad tid. Detta är nu åtgärdat.
  • Rapporter -Personal -Personalrapport under valfrida kolumner kunde man välja Anställningstyp -det är numera uppdaterat till Anställningsform.