Versionshistorik 2024-04-15

Version2024-04-15

Nyheter

Befattning och kryssrutan avdelningschef

Kryssrutan "avdelningschef" på vald befattning får nu en  informations symbol med förklarande text.

Om kryssrutan är ikryssad på befattningen ska prognostiserad och faktisk kostnad inte beräknas utifrån den anställdes faktiska lön utan från fältet "Genomsnittlig timkostnad".

Val av konto för inställningar gällande fördelning av dricks i Timeplan.

Systeminställningar för att välja vilket konto som ska kunna användas vid dricksfördelning har numera en dropdown meny för att välja drickskontot. Tidigare angavs kontots interna id i databasen här.

Programförbättringar

Planering -Dagsöversikt

Informations texten är numera vänster ställd på tooltip när man håller muspekaren över arbetspasset i dagsöversikt.

Rensning av dokumenttyp Lönebesked

kan numera styras med en systeminställning där man kan ange att lönebesked ska renas som är äldre än önskat antal månader.

Frånvaro i Hogia lön plus vid delade pass klumpades ihop vid export av arbetsuppgift till löneprogrammet

All frånvaro i filen "Salarydata" klumpades tidigare ihop men kommer nu att specificeras med from-tom tid samt resultatenhet vilket kan resultera i fler rader i lönefilen och lönekörningen.