Versionshistorik 2024-05-20

Nyheter

Möjlighet för kunder att kunna använda sig av SSO (single sign on) vid inloggning

Schemarapporter i appen

Möjlighet att via en systeminställning kunna styra så att medarbetaren har tillgång till schema via rapporter i appen på samtliga arbetsuppgifter som finns på det företaget som medarbetaren är anställd att arbeta på.  Kontakta Timeplan support så hjälper vi er med att ändra inställningen om så önskas.

Programförbättringar

Inloggning i appen misslyckas

• Medarbetare som angett fel aktiveringskod när de försöker logga in i appen möttes av felmeddelandet "Kontrollera din internetuppkoppling". Detta är nu åtgärdat.