Versionshistorik 2024-06-17

Version 2024-06-17

Nyheter

• Förberedelser för open API, möjlighet finns att beställa tillvalsmodulen i framtiden, kontakta support för mer information.
  • Användarprofiler
    Nu finns det en ny inställning för Visa löneuppgifter, en rullgardinsmeny på användarprofilen med tre alternativ "Ja",  "Nej" samt ”Alla löner undantaget befattning som är ikryssad avdelningschef”
  • Byta lösenord knappen flyttas från startsidan till menyn på vänstersidan, längst ner vid utloggning kommer det framöver att finnas fler val -bland annat Byt lösenord.

Programförbättringar

• Designförändringar på ikoner i appen för Kan arbeta samt Kan ej arbeta.
  • Missing text på Systemkontogrupper, detta är nu åtgärdat och en mer förklarande text finns.
  • Missing text i rapporten Kollektivavtalsrapport, detta är nu åtgärdat och Ledighetsansökan samt Rapportera frånvaro idag syns framöver vid utskrift av rapport.