Versionshistorik 2024-09-02

Version 2024-09-02

Nyheter

• Ange barn vid frånvaro -föräldraledighet
    Möjlighet för kunder som har Hogia Lön Plus samt SDworx som löneprogram att  med en inställning på avvikelsekoden ange om det ska vara obligatorisk att ange barn vid frånvaro när avvikelsekoden är av typen Föräldraledighet.
    Det anges då bland annat på frånvarohanteraren i kalendern på medarbetaren i administratörsgränssnittet, stämplingar och saldon, veckoöversikten, ledighetsansökan samt vid Rapportera frånvaro idag.
    Informationen syns på rapporten Avvikelse per kod som ni finner under -Rapporter -Avvikele- Välj rapporten avvikelse per kod samt kryssa aktuell avvikelsekod.
  • Ny licensmodul för API koppling
    En APInyckel sätts på användaren utav kunden.

• Ange orsak till avslutad anställning
    På sidan -Personal -Medarbetaren -Anställningsavtal finns möjligheten att ange orsak till avslutad anställning.
    Orsaken till avslutad anställning syns även på rapporten Nya/ändrade anställningar som ni finner under -Rapporter -Personal - välj rapporten
  • Pushnotiser
    Möjlighet att få Pushnotis när en medarbetare har rapportera in frånvaro idag samt när medarbetaren har tagit bort frånvaron. Pushnotis är standard på alla användare och ni kan själv stänga av det på sina inställningar längst ner till vänster (i vänstra hörnet där ni loggar ut).
    Mer information om notiser finner ni här https://support.timeplan.se/sv/anpassa-notisinst%C3%A4llningar

• Ny hjälp på startsidan i appen -Saknar du aktiveringskod?

Programrättning

• Status -Närvarolistan

Radbrytning saknades i det fallet som en medarbetare hade mer än ett efternamn. Detta är nu åtgärdat

• Rubriker i rapporten Veckoschema per anställd
    Rapporter har ihopsittande text Detta är nu åtgärdat
  • Sida - Organisation verktygsfält saknade rubrik på tillbaka-knapp
  • Byta bort arbetspass – standard utseende framöver
  • Användarprofil kryssrutan för Dokument hade rubrik "#missing text"