Versionshistorik 2023-12-18

Förberedelser inför kommande version:

• Förberedelser för fler videoguider i Timeplan för kunder

Nyheter

• Avvikelserapportering på dagar utan arbetspass är nu möjligt genom att klicka på aktuell dag och ange arbete med from-tom tid
    • Sidan -Personal: möjlighet att söka på avdelning om kunden arbetar med detta.
    • I databaser och installation är Irland valbara som nationalitet, Euro är valuta. Irländska helgdagar.
    • Optimering av nattkörning för att det ska bli snabbare beräkningar för våra kunder, 12x snabbare.
    • Videoguider för våra kunder kommer framöver att vara aktiverat för våra kunder.

Programförbättringar

Byte av arbetspass i appen -vid byte av arbetspass kunde det i vissa fall bli dubbla pass i veckoöversikten. Detta är nu åtgärdat.

Kontakta gärna vår supportavdelning för mer information om gjorda programrättningar och nyheter!