Versionshistorik 2024-04-29

Version 2024-04-29

Nyheter

Nya inställningar på sidan Avvikelsekoder, justering 1/3.
För att i framtiden kunna ha möjlighet att rapportera frånvaro på innevarande dag skapas nu nya inställningar samt att vissa flyttas.

Varje avvikelsekod kan ställas in att kunna användas vid Ledighetsansökan och/eller Rapportera frånvaro idag.

Programförbättringar

Optimering av Veckoöversikten för att verktyget ska kunna ladda snabbare.

Webbappen
-Ett fel uppstod när medarbetaren sparade sina inställningar på webbappen.  Detta är åtgärdat.

Övertid
genererades när det borde bli mertid för deltidsanställd medarbetare. Scenariot var att medarbetaren hade ett arbetspass av typen övertid på 1 timme mellan 12.00-13.00 och stämplade in 11.00 (1 timme för tidigt) med avvikelsekoden övertid.

Felläge i webbappen vid avvikelserapportering
En anställd har ett arbetspass och frånvaro är rapporterat via appen, arbetspasset tas därefter bort utav administratören och medarbetaren får då fel när tidrapporten skickas in(vilket är korrekt), när medarbetaren sedan ska få in redigera aktuell dag så fungerade det inte vilket också gjorde att frånvaron inte gick att redigera, detta är nu åtgärdat.