Versionshistorik 2024-09-30

Programförbättringar

• En medarbetare försökte ta ut rapporten Veckoöversikt i appen, men rapporten blev tom. Detta är nu åtgärdat.
  • Det går inte att bocka ur rutan för deltidsanställning på en medarbetare. Detta är nu åtgärdat.
  • Om man på veckoöversikten tar bort ett arbetspass, sedan lägger in ett annan arbetspass med kommentar på kommentarsfältet, sparar, försvinner namn på arbetspasset för all framtid.
  • Rubriker i appen centreras, det var tidigare vänsterställt