Versionshistorik 2024-10-14

Nyheter

• Lägga till arbetspass i Grundschema
    -Planering - Grundschema. När en kund har fler än 1 företag och användaren har tillgång till fler än 1 företag så är det numera möjligt att först välja företag och därefter arbetspass
  • Ledighetsansökningar
    Ny sorterings ordning på inskickade ledighets ansökningar vilket innebär att de som är närmast i tid kommer hamna längst upp
  • Årsarbetstid med Timbank: Nu tas även medarbetare med i rapporten som är kopplade till avtal med
  • Återkalla tidrapport
    Möjlighet att kunna återkalla in skickad tidrapport för medarbetare vid ex felaktigt underlag och/eller vid testlönekörning.
    Medarbetarens underlag finns kvar i appen och hen behöver då signera och skicka in igen.

Programförbättringar

• Kostnader har alltid synts i kontorapporter, detta syns numera om du har rättighet att se löneuppgifter.
  • Påminnelse om att skicka in sin tidrapport skickades ej ut men detta är nu åtgärdat.