Välj rätt webbläsare för att få den bästa upplevelsen av Timeplan!

Timeplan stödjer de flesta webbläsarna för samtliga av våra grässnitt. Nedan följer en lista på de webbläsare som stöds samt vilken vi rekommenderar för att Timeplan ska fungera så optimalt som möjligt.

Timeplan administratörsgränssnitt

• Crome (Rekommenderas)
  • Microsoft Edge
  • Safari (Mac)
  • Mozilla Firefox

Timeplan app

• Chrome (iOS, Android) (Rekommenderas)
  • Safari (iOS)
  • Mozilla Firefox (iOS, Android)

Timeclock Stämpling

• Chrome (iOS, Android) (Rekommenderas)
  • Safari (iOS)
  • Mozilla Firefox (iOS, Android)

Uppdatera din webbläsare

Det är viktigt att hålla sin webbläsare uppdaterad till senaste version för att Timeplan ska fungera på bästa sätt. Behöver du hjälp med att uppdatera din webbläsare? Klicka på den du behöver uppdatera nedan så kommer du till respektives dokumentation.