Kvitton och bokföringsunderlag

Hur du hittar bokföringsunderlag och kvitton för TimeplanGo's tjänsters

Du måste vara kontoägare för att se abonnemang. Kontoägare är användaren som först skapade kontot.

När du har uppgraderat ditt abonnemang och betalningen gått igenom så hittar du dina kvitton och fakturor under Abonnemang → fakturering för TimeplanGo's tjänster.

Steg 1 - Klicka på Abonnemang.

Download Receipt and Invoice from Subscription Billing Website - Step 2

Steg 2 - Klicka på Fakturering.

Download Receipt and Invoice from Subscription Billing Website - Step 3

Steg 3 - Under faktureringshistorik klickar du på den betalning du önskar se.

Skärmavbild 2023-07-06 kl. 12.02.12-1

Steg 4 - Här kan du välja om du vill ha kopia på kvittot eller fakturan.

Skärmavbild 2023-07-06 kl. 12.04.22

Behöver du ytterligare hjälp så är du välkommen att maila billing@timeplango.com