Versionshistorik 2023-03-27

Uppgraderingar och buggfixar

Uppgraderingar

• Vi har infört nya fält i Timeplan för att möjliggöra export av arbetsuppgift till PMI men ej till lönesystem.
  • Vi har utvecklat ett nytt stöd för rasttidpunkter som är ett steg närmare funktionen med att kunna skapa arbetspass direkt i Veckoöversikten som kommer lanseras längre fram i år.
  • Vi har implementerat ett nytt stöd för import av lön från SD Worx till Timeplan.
  • Vi har förändrat designen för Visitas Anställningsbevis, numera finns samtlig funktionalitet och val möjliga enligt Visitas uppdaterade anställningsbevis.

Programförbättringar

• Fel färg visas i närvarolistan vid utstämpling för medarbetare med avtalsinställningen “Endast stämplingar arbetspass tillåts” -Utstämpling skall bli grå men den visades i grönt. Detta är nu åtgärdat.
  • Ett felmeddelande dök upp när man skrev ut budgetrapporten i de fall då man en gång haft tillgång till löneuppgifter men ej längre hade detta.
  • Den nya organisationssidan visades ej om avdelningar var inaktiverade, vilket den skall göra. Detta är nu åtgärdat.

• En oönskad sidbrytning uppstod i vissa anställningsbevis. Detta är nu åtgärdat.
  • Föregående löneperiod var tvungen att öppnas upp för att kunna ändra avtal per den 1:e, månaden därpå, vilket ej skall behövas. Detta är nu åtgärdat.
  • Text under fliken -Användare, överlappande, detta är nu fixat.
  • Kompetens och utbildning visar samma symbol oavsett om kompetensbehov är uppnått eller ej. Detta är nu åtgärdat.