Versionshistorik 2023-10-02

Information om ny version 2023-10-02

Generella förbättringar

• Tidigare har endast frånvaro för hel dag varit synligt i mobilappens kalender, numera visas både frånvaro för hel och del av dag.
  • Vi har gjort en optimering av Timeplan som gör att det ska gå betydligt snabbare att uppdatera kunder framöver.

Buggfixar

• Bakgrundsbilden för våra stämpelterminaler visades ej i vissa fall, detta är nu justerat.
  • Grundschema-fliken filtrerade per avdelning trots att det var inställt att sortera per arbetsuppgift, detta är ju åtgärdat.
  • Ett felmeddelande dök upp om man hade kommentarer ikryssat i Veckoöversiken, detta är nu åtgärdat.
  • Widgeten “Översikt” visades i ett för stort format så att den täckte över den blåa boarden på startsidan. Detta är nu åtgärdat.
  • Byte av arbetspass i mobilappen visades i svensk text även om man hade språkinställningen satt till engelska. Detta är nu justerat.
  • Om man försökte publicera grundschema för en medarbetare med flera kontrakt så rullades schemat ej ut. Detta är nu åtgärdat.
  • En missad översättning rättades till under Personal -Anställningsavtal.