Versionshistorik 2024-02-05

Förbättrat gränssnitt för att ange begränsningar på admin-användare, uppdaterad exportfil till Fortnox/Crona, Visningsnamn för avvikelsekoder visas i listan, anpassningsbart avstämningskonto i veckoöversikten samt programrättningar

Nyheter:

• Enklare hantering av begränsningar för admin-användare. Tidigare krävdes att man angav anställningsnummer för de medarbetarna som en admin-användare skulle ha begränsningar för. Nu kan du söka och välja flera direkt på sidan.
  • Vi skickar numera med frånvaro i omfattning (procent) i PaxML filen för Fortnox & Crona
  • Avstämningskonto kan visas i veckoöversikten och kan numera anpassas enkelt. Klicka på inställningar inne i veckoöversikten och välj sedan rätt konto längst ned till vänster
    Image

Programförbättringar:

• Tillbaka-knappen på anställningsavtal-sidan ledde i ovanliga scenarion till krasch.Image
  • Gränssnittet för avvikelserapportering i mobilappen uppdateras inkorrekt. Valde man en dag med arbetspass och valde en frånvarokod men klickade på avbryt så blev dagen rödmarkerad, vid uppdatering av sidan blev den korrekt igen (ingen data sparades felaktigt men användarupplevelsen blev fel)
  • Åtgärdslistans beteende var inte konsekvent - i vissa fall gick det inte att hantera en åtgärd och rutan för hantering blev gråmarkerad.
  • Arbetstidslagsvarningen skrev ut innevarande vecka istället för föregående vecka (max schemaavvikelse)
  • Felaktig hjälptext för timkostnad i veckoöversikten Image