In-/Utstämpling i terminal med anställningsnummer/kod

Artikeln beskriver hur du som administratör gör för att koppla medarbetaren till stämpelterminalen för att hen sedan ska kunna stämpla med sitt anställningsnummer på Timeclock light eller Timeclock webb

Du kopplar varje medarbetare till en terminalprofil som sedan styr hur medarbetaren ska tidsregistrera på själva stämpelterminalen.

Börja med att lägga in rätt Terminalprofil på medarbetaren.

Gå via fliken Personal – klicka på aktuell medarbetare. Välj nu fliken Kompletterande uppgifter. Här väljer du terminalprofil Anställningsnummer i rullgardinsmenyn.

För att medarbetaren ska kunna stämpla på aktuell terminal måste rutan för rätt terminal under Giltiga stämpelterminaler bockas i. Även denna inställning görs under Kompletterande uppgifter.

Nu är det dags att börja stämpla på terminalen genom att ange anställningsnummer och sedan klicka på in eller ut och eventuellt passande avvikelsekod.

Vanliga frågor