Versionshistorik 2023-02-27

Uppgraderingar och buggfixar

Versionen innehåller en del uppgraderingar vad gäller Timeplan-produkten i sin helhet samt stöd för integration mot SD Worx

Uppgraderingar

• Vi har bytt namn från “Adjustment report” till “Weekly adjustment report”.
  • Vi har utvecklat ett nytt, krypterat sätt att skicka ut mail på. Syftet med detta är att minska risken för att mail från Timeplan ska hamna i skräpposten.
  • Vid tillägg av en ny stämpling under fliken “Stämplingar och saldon” ska Timeplan längre ej fråga om vilken avvikelsekod som skall användas om det endast finns 1 alternativ. (Samma funktion som i Timeclock)
  • Stämplingar som genererar saldo mindre än 1 min har tidigare gett felmeddelanden. From nu ska du kunna lägga till stämplingar även när saldot är mindre än 1 min.
  • Vi har gjort lite förändring vad gäller lönekoppling till SD Worx. Vi har tagit bort en del lönefält som ex. Tomma vikariefält, samt lagt till ett nytt fält för “Personal export”.

Programförbättringar

• Under fliken Stämplingar och saldon dök ej scrollbaren upp för kontosummeringen. Detta är nu åtgärdat.
  • Ett grundschema utan arbetspass gick att spara och försvann som valbar fast att den kopplades till en medarbetare. Nu har vi satt upp ett väl beskrivande felmeddelande om detta scenariot skulle komma att inträffa igen.