Versionshistorik 2023-07-03

Betydande förbättringar har gjorts för processen vid skapande av arbetspass, förbättrad prestanda i mobilappen och utökad export- och importfil för SD Worx & Hogia Lön Plus.

Uppgraderingar

Vi börjar med den största händelsen i versionen, nämligen möjligheten att skapa arbetspass direkt i veckoöversikten.

• Skapa och hantera arbetspass direkt i veckoöversikten. Vi har lyssnat på många användare och vi har förstått att det efterfrågas smidigare process för skapandet av temporära arbetspass. Du kommer även kunna spara arbetspass som du skapar i veckoöversikten för senare användning, samt använda befintliga sparade arbetspass.

För tillfället lanserar vi uppdateringen i veckoöversikten men inom en snar framtid kommer du även kunna skapa arbetspass i Grundschema avancerad. Skärmavbild 2023-07-03 kl. 11.51.47
  • Stöd för omfattning i schemafil i SdWorx exportfilen
  • Förbättrad loggning vid eventuell krasch som gör att vi snabbare kommer kunna åtgärda fel.
  • Omskrivning av delar av mobilappen som leder till att appen blir snabbare
  • Förändringar i Visitas anställningsbevis: "Styrkt yrkesvana" försvinner från anställningsbeviset
  • Personimport från Talenttech, utökat stöd för att hantera personal med icke-unika personnummer samt tidigare borttagna medarbetare
  • Förbättrat informationstexter och design på sidan befattningar och arbetsuppgifter.

Programförbättringar

• Den nya organisationssidan visades även då ett företag hade fler än 20 arbetsuppgifter, på grund av begränsningar i den nya designen är det inte optimalt att visa den då man har fler än 20 arbetsuppgifter, då visas istället den gamla vyn.
  • Om en medarbetare försökte stämpla via appen då enheten varit offline visades fel informationsruta.
  • Rapportfliken visades i appen även om medarbetaren inte har rättighet att visa några rapporter (inga rapporter kunde väljas men fliken gick att nå). Nu döljs istället fliken.