Versionshistorik 2023-09-04

Information om version 2023-09-04

Versionen innehåller en ny funktion där det from nu är möjligt att sortera per arbetsuppgift trots att avdelningar är påslaget.

Ny funktion, uppgraderingar & förbättringar

• Nu har vi utvecklat den sista delen av SD Worx integrationen vad gäller import av API.
  • Vi har förbättrat vår CSV export till PMI.
  • Nu har vi utvecklat den 2:a delen av de totalt 3 olika delarna för “Komma igång guiden”. Den 3:e delen kommer förhoppningsvis att släppas inom kort.
  • Vi har uppdaterat rapportbeskrivning för rapporten: Avslutade anställningsavtal.
  • Vi har nu gjort det möjligt att redigera fältet för semester i Visita-mallens avtal.
  • Vi har utvecklat en ny funktion där det nu är möjligt att sortera på arbetsuppgifter under ex. Veckoöversikten, arbetspass, grundschema osv. även när man arbetar med avdelningar. Tidigare har detta ej fungerat då man endast kunde sortera på avdelningar om detta var påslaget.
  • Onboarding Timeplango:
    - Vi har tagit bort en sida för onboardingen av TimeplanGo för att förenkla och effektivisera onboarding-processen.
    - Fältet för inmatning av personal var för litet -Nu är detta justerat.

Programförbättringar

• I ett antal fall har justering av arbetspassen ej uppdaterats framåt i tiden under Dagsöversikten. Detta är nu åtgärdat.
  • Det gick ej att tilldela obemannade arbetspass till medarbetare i Dagsöversikten. Detta är nu fixat.
  • Felaktig planerad kostnad genererades när passet övergick in på nästkommande dag. Detta är nu åtgärdat.
  • Det gick ej att kopiera och klistra in pass på en Mac-dator.